Wij zorgen voor de beste match binnen de IT

Ik zoek een baanIk zoek personeel

Wij zoeken zorgvuldig naar professionals

Wij zijn Chase It Recruitment, meer dan alleen een recruitment bureau is meer dan een recruitment bureau. Wij zijn een sparringpartner voor jouw organisatie. Als recruitment partner zijn we een verlengde van jouw HR en/of Recruitment afdeling en nemen graag je werk uit handen.  Wij weten wat er speelt in de markt, bewegen hier in mee en creëren zo de juiste match op technisch en persoonlijk vlak.

Wij richten ons op de recruitment van Software Developers en aanverwanten in de Randstad, van junior tot executive level.

Neem contact met ons op

Branches

Development

Data

Overige

Ontmoet ons team

Chavez Peters

Founder & Recruiter

Oprichter van Chase It Recruitment, met een kritische blik en uitgebreide kennis van de markt gaat hij vastberaden achter de beste kandidaten aan voor jouw organisatie. Recruitment mag transparanter en persoonlijker, meer gericht op kwaliteit. Groot voorstander van remote werken!

Ondernemer zit in het bloed. Maar neemt Chavez zijn telefoon niet op? Dan kan je hem waarschijnlijk vinden in een sportschool.

Patrick Toet

Accountmanager

De nieuwste aanwinst van Chase It recruitment. Als Account Manager en New business developer zorg Patrick voor passende partijen waarmee we samenwerken.

Patrick werkt momenteel vanuit Warschau, waar hij ook studeert. Een mooi voorbeeld van remote werken in loondienst!

Neem contact met ons op

Vragen over ons aanbod of onze samenwerking? Neem dan contact op met ons.