Selecteer een pagina

Blog

De 6 grootste voordelen van nearshoring

Nearshoring is het uitbesteden van zakelijke activiteiten aan een organisatie in een dichtbij gelegen land. Deze manier van opschalen van je team brengt veel voordelen met zich mee. Dat remote werken de nieuwe standaard is geworden de laatste maanden is niemand ontgaan, 86% van de Nederlandse software bedrijven hebben aangegeven in 2020 meer te gaan outsourcen. Nearshoring is dé oplossing voor het tekort aan hoog geschoolde developers voor bedrijven in Nederland.

Lees verder

Onboarding tijdens corona, hoe doen we dat?

Onboarding terwijl we allemaal vanuit huis werken. De waarde en cultuur van de organisatie zal in deze tijd op een realistische doch aantrekkelijke wijze gepresenteerd moeten worden aan de nieuwe werknemer. Hoe doen we dat eigenlijk? De afgelopen maanden merk ik dat dit vraagtekens oproept bij mijn klanten en klanten van zakenrelaties. Inmiddels heb ik meerdere gesprekken gevoerd over dit onderwerp.

Lees verder 

Waarom Development outsourcen naar Oekraine?

Chase It Recruitment heeft er voor gekomen om te werken met developer uit Oekraïne IT outsourcing van software developers.

Groot aantal developers en een enorme groei
De totale IT markt in oekraine is de laatste 5 jaar met ruim 150% gegroeid en gezien de investeringen in verschille tech-hubs en universiteiten lijkt deze groei zich voort te zetten. Verspreid in Oekraine werken er 185.00 IT professionals, waarvan ruim 50.000 developers. De komende jaren studeren er elk jaar 36000 nieuwe IT’ers af op een van de 400 hogescholen en universiteiten.

Lees verder 

Bereik Ons

Wij zijn te bereiken op:

Haarlem

+31 6 26862833

info@chaseitrecruitment.nl

Neem contact met ons op